ABOUT ME

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website, je kunt hier onder andere een indruk krijgen van mij en van het werk dat ik doe.

De interesse voor de fotografie is er al vanaf mijn jeugd, mijn eerste camera kreeg ik van mijn ouders toen ik een jaar of 14 was. Jaren later kocht ik mijn eerste analoge reflex, daarna was het de beurt aan een betere uitrusting.

Hoewel ik van alle aspecten van de fotografie kan genieten en ook nog wel eens een uitstapje maak naar bv. architectuur of landschapsfotografie, is het fotograferen van mensen, sinds een jaar of 5, toch wel het fijnste dat ik doe. Niet zozeer de zg. straatfotografie, maar meer het werken met modellen in vooraf bepaalde thematieken. Steeds meer heb ik zo mijn eigen stijl en ook mijn visie t.a.v. fotografie ontwikkeld. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere thematieken of naar mensen die ik op een bijzondere, speciale eigen manier kan vastleggen.

 

Te bereiken: vul het contactformulier van deze site in.

 

Regelmatig zal de website ververst worden met nieuwe- en/of aanvullende beelden. Wens ik je veel plezier bij het bekijken van de beelden.

 

Groet,

Manne Mannes

Copyright @ All Rights Reserved